Inici > Ajuda > Com puc > Ordenar per mi mateix la mà

Utilitzar el mode en què ordeno la mà jo mateix

Si has canviat la manera d'ordenar la mà a Ordenaré jo mateix la meva mà, llavors hi ha diverses opcions addicionals que poden ajudar-te a organitzar les cartes de la mà exactament com t'agradi.

Moure les cartes dins de la meva mà

A més de les formes usuals de moure més d'una carta alhora, pots utilitzar el següent per moure les cartes dins de la teva mà:

Si has agafat una carta de la teva mà, pots afegir una altra, lligui amb aquesta o no, si mantens premuda la tecla Alt quan cliques sobre una segona carta.

Pots agafar un grup sencer de cartes de la mà, encara que aquestes no lliguin, si mantens les tecles Shift+Alt mentre cliques sobre la primera carta a agafar.

Tingues en compte que movent un grup de cartes que no formes una combinació vàlida, només podràs deixar-les en la teva mà, no podràs jugar-les sobre de la taula.

El menú contextual

Si mous el cursor per sobre d'una carta de la teva mà, o sobre d'un lloc lliure de la mà, i el mantens quiet durant uns pocs segons, apareix un petit triangle. Clica sobre aquest triangle perquè aparegui el menú contextual amb opcions addicionals (no totes les opcions estaran disponibles totes les vegades):

Inserir una fila afegirà una fila buida per sobre de la fila del faristol on estiguis clicant.

Inserir una fila a sota afegirà una fila buida sota de la fila del faristol on estiguis clicant.

Elimina aquesta fila eliminarà la fila on estiguis clicant.

Inserir un espai inserirà un espai abans de la carta que estiguis clicant, provocant que les cartes es moguin cap a la dreta.

Eliminar un espai, eliminarà l'espai sobre el qual estiguis clicant, provocant el moviment de les cartes cap a l'esquerra.

Compactar la mà eliminarà tots els espais innecessaris, i eliminarà totes les files buides. Com a resultat, les cartes de la mà s'organitzaran de la forma més compacta possible.

Ordenar la mà ordenarà les cartes de la mà, si has triat la manera d'ordenar mantenir la meva mà ordenada. Però després, encara pots ordenar la mà per tu mateix.

Presentar en una graella, mostrarà les teves cartes en una graella, com si haguessis triat la manera d'ordenar presentar la meva mà en forma de graella. Però després, encara pots ordenar la mà per tu mateix.

L'opció mantenir la meva mà compacta

Si s'estableix aquesta opció, les cartes a la mà estaran sempre organitzades de la manera més compacta possible, però encara pots canviar l'ordre, i afegir espais entre els grups de cartes. Ja que les files del faristol s'agreguen i treuen segons sigui necessari, no podrás afegir files addicionals per tu mateix si aquesta opció està configurada.

Pots configurar aquesta opció de la següent manera:

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Configuració i Preferencies
, després elegir La meva mà

o al menú Jugant la partida, clica
Opcions
, llavors escull La meva mà.

Després, a la Finestra la meva meva mà, si has seleccionat la opció ordenar la mà jo mateix, l'opció Mantenir la mà compacta està visible. Si desactives aquesta opció, tindràs un control total sobre la teva mà.