Home > Help > Vragen en Antwoorden > Online account

Een online account opzetten

Als u Rummi wilt spelen met andere mensen, dan heeft u een online-account op deze website nodig.

Deze handleiding geeft de stappen om een account in te stellen.

Aanmelden als nieuw lid

Eerst moet u zich aanmelden als nieuw lid bij deze site (een account aanmaken).

Let op: U heeft niet automatisch al een account alleen omdat u RRRummy heeft gekocht.

U kunt hier een account aanmaken.

Het aanmeldingsformulier zal u vragen om uw nickname (login-naam) en wachtwoord. U kunt deze zelf bedenken, ze zijn niet noodzakelijk hetzelfde als uw naam en licentiesleutel.

Uw "nickname"

Dit is de naam die andere mensen zullen zien als ze met u spelen. Als u niet wilt dat andere mensen uw echte naam te weten komen, dan kunt u iets anders bedenken.

Uw wachtwoord

U heeft uw wachtwoord elke keer nodig als u inlogt op deze site. Daarom moet u iets bedenken wat u makkelijk kunt onthouden.

U moet inloggen om aan een competitie mee te doen, of om uw competitie-scores te bekijken. Of om spelers als leuk aan te merken, zodat u ze voortaan makkelijk kunt herkennen.

Inloggen bij de website

Als u een account heeft aangemaakt, kunt u de volgende keer gewoon inloggen met uw nickname en wachtwoord. U kunt het login-formulier gebruiken, of de login velden bovenaan elke pagina op deze website.

Inloggen vanuit RRRummy

Als u RRRummy heeft gedownload en u gaat "online" spelen met andere mensen, dan ziet u een login-scherm. Hier moet u uw nickname en wachtwoord invullen.

Als u het vakje Namen en wachtwoorden onthouden op deze computer aanvinkt, dan zijn uw nickname en wachtwoord de volgende keer dat u online gaat spelen al ingevuld, zodat u alleen nog op de knop Login hoeft te klikken.

Uw account activeren

Vergeet niet om uw account te activeren met uw licentiesleutel voor RRRummy!

Als u uw account niet activeert, kunt u maar 15 dagen spelen, en kunt u niet in competities spelen.

Om uw account te activeren, vult u uw licentiesleutel in in het activeringsformulier, of u klikt de koppeling in de e-mail die u heeft gekregen toen u RRRummy kocht. Misschien moet u eerst uw nickname en wachtwoord invullen.

Mocht u uw licentiesleutel kwijt zijn, dan kun u deze hier terugvinden.