Home > Help > Schermen en Vensters > Animatiesnelheid

Voorkeuren: Animatiesnelheid

In dit venster kunt u de snelheid instellen van kaarten die automatisch worden bewogen.

1. Snelheid van kaart-animaties

Met de schuif, of met de knoppen + and -, kunt u de gewenste snelheid instellen. De knop Herstellen zet de snelheid terug op de standaardwaarde.

2. Maak niet-essentiële animaties sneller

Als u deze optie aanvinkt, worden sommige zetten op een hogere snelheid gedaan. Deze optie beïnvloedt alle zetten die geen betrekking hebben op groepjes op de tafel; zoals een kaart trekken, of een kaart naar de aflegstapel of naar een reservecel spelen.