Inici > Ajuda > Preguntes i Respostes > No puc iniciar sessió

Per què no puc registrar-me?

Cookies (Galetes)

Per recordar que has iniciat sessió al lloc web, aquest utilitza les cookies.

Si et segueix apareixent l'entrada d'inici de sessió, fins i tot després d'escriure el teu nom d'usuari i contrasenya correctament, llavors probablement has desactivat les cookies del teu navegador.

Obre la finestra de la configuració del teu navegador d'Internet, i canvia la configuració de seguretat per a permetre les cookies (galetes) de sessió per a aquesta web.

Memòria cau del navegador (Caché)

Una altra causa que pot donar aquest problema pot ser que el teu navegador no comprovi si hi ha actualitzacions d'aquesta pàgina web. Si has estat capaç d'iniciar sessió un sol cop, però mai més, és probable que aquest sigui el cas.

Obre la finestra de la configuració del teu navegador d'Internet, i canvia la configuració de la memòria cau (caché), perquè navegador comprovi sempre que està veient l'última versió de la pàgina web i no una còpia antiga en memòria.