Inici > Ajuda > Preguntes i Respostes > Aprendre a descarregar

Aprèn com descarregar

Per a poder instal·lar RRRummy en el teu ordinador, primer has de descarregar-lo.

Descarregar és el procés de copiar al teu ordinador un programa o un altre fitxer des d'un lloc web al teu propi ordinador.

Aquest tutorial enumera els passos que has de seguir per descarregar RRRummy i instal·lar-lo al teu ordinador ..

Depenent del teu navegador d'internet, alguns passos no et seran d'aplicació. També, les pantalles mostrades aquí són només exemples, de fet les finestres amb les que et trobaràs seran probablement una mica diferents.

El teu navegador d'internet (o explorador) és el programa que fas servir per llegir aquesta pàgina ara mateix.

Pas 1: Cliqueu en un botó de descàrrega

Per iniciar el procés de descàrrega, feu clic a un botó de descàrrega (o un enllaç). Per començar a descarregar la versió més recent de RRRummy per a un ordinador amb Windows, feu clic en aquest botó:

Pas 2: Què faig amb això?

Alguns navegadors poden demanar-te que vols fer amb l'arxiu descarregat: desar-lo al teu disc dur o executar-lo.

Vols executar o desar aquest arxiu?
Executar
Desar
Cancel·lar

El millor és triar Executar, o sinó hauràs de recordar on has desa't l'arxiu per trobar-lo després.

Pas 3: Esperar

Ara hauràs d'esperar fins que es completi la descàrrega. La majoria dels navegadors t'informaran sobre el progrés de la descàrrega, d'una manera o altra.

Descarregant
rrrummysetup.exe
(resten uns 10 segons)
Cancel·lar

Depenent de la teva connexió a internet i de la mida de l'arxiu que es descarrega, això pot trigar, des d'uns segons fins a diversos minuts.

Pas 4: Executar l'arxiu descarregat

Quan la descàrrega hagi acabat, has d'executar el programa descarregat per instal·lar RRRummy a l'ordinador.

Alguns navegadors et preguntaran sobre el que vols fer amb l'arxiu:

rrrummysetup.exe
Descàrrega completada
Executar
Obrir carpeta
Cancel·lar

En d'altres navegadors, has d'enrecordar-te'n de clicar en el nom de l'arxiu descarregat per executar el programa d'instal·lació:

Descàrrega completada

Pas 5: Permetre que el programa s'executi

Possiblement, ara vegis un alerta com aquesta:

!
Els arxius que es descarreguen d'internet poden ser perillosos.
¿Segur que voleu executar aquest arxiu?
Executar
Cancel·lar

RRRummy és segur si vostè ho descarrega des del nostre web, per la qual cosa pot clicar Executar sense riscos.

Però d'altres arxius que descarregui d'altres webs, podrien contenir virus. Aneu amb compte quan descarregui qualsevol cosa d'altres llocs!

Si no veus l'opció Executar, llavors potser has de clicar primer alguna cosa com Més opcions

Pas 6: Permtre que el programa s'instal·li

Ara, segurament veuràs una pantalla com aquesta:

Vol que aquest programa faci canvis al seu ordinador?

rrrummysetup.exe
No

Si voleu instal·lar RRRummy, feu clic en . Vostè també podria necessitar introduir la contrasenya d'administrador en aquesta pantalla.

Pas 7: Instal·lar RRRummy

Finalment, el procés d'instal·lació comença. Aquest copiarà RRRummy en el teu disc dur, i crearà accessos directes en l'escriptori i al menú Inici.

Ara segueix les instruccions de la pantalles.

Quan el procés d'instal·lació s'hagi completat, pots iniciar RRRummy amb la icona que hi ha a l'escriptori o des del menú Inici.

Feliç descàrrega!

Veure també: