Home > Help > Vragen en Antwoorden > Leren downloaden

Leren downloaden

Om RRRummy op uw computer te installeren, moet u het eerst downloaden.

Downloaden is het kopiëren van een computerprogramma of een ander bestand vanaf een website naar uw eigen computer.

Deze uitleg geeft de stappen die u moet nemen om RRRummy te downloaden en op uw computer te installeren.

Afhankelijk van uw internet-browser, zijn sommige stappen voor u misschien niet van toepassing. Ook zijn de hier gegeven schermen slechts voorbeelden, de eigenlijke schermen die u tegenkomt zullen er waarschijnlijk iets anders uitzien.

Uw internet-browser (of browser) is de software waarmee u op dit moment deze pagina leest.

Stap 1: Op een download-knop klikken

Om het download-proces te beginnen, klikt u op een download-knop (of koppeling). Om de meest recente versie van RRRummy te downloaden voor een computer met Windows, klikt u op deze knop:

Stap 2: Wat er mee te doen?

Sommige browsers kunnen u vragen wat u wilt doen met het gedownloade bestand: opslaan op uw vaste schijf, of uitvoeren.

Wilt u dit bestand uitvoeren of opslaan?
Uitvoeren
Opslaan
Annuleren

Het beste kiest u voor Uitvoeren, want anders moet u onthouden waar u het bestand heeft opgeslagen en moet u het later weer terugvinden.

Stap 3: Wachten

Nu moet u wachten tot de download klaar is. De meeste browsers laten u de voortgang weten, op een of andere manier.

Aan het downloaden
rrrummysetup.exe
(10 seconden resterend)
Annuleren

Afhankelijk van uw internetverbinding en de grootte van het bestand dat u downloadt, kan dit een paar seconden tot enkele minuten duren.

Stap 4: Het gedownloade bestand uitvoeren

Als de download klaar is, moet u het gedownloade programma uitvoeren om RRRummy op uw computer te installeren.

Sommige browsers vragen u of u het bestand wilt uitvoeren:

rrrummysetup.exe
Download gereed
Uitvoeren
Map openen
Annuleren

In andere browsers moet u er zelf om denken om op de naam van het gedownloade bestand te klikken, om het installatieprogramma uit te voeren:

Download gereed

Stap 5: Toestaan om programma uit te voeren

Mogelijk ziet u nu een enge waarschuwing zoals deze:

!
Bestanden die u downloadt kunnen gevaarlijk zijn.
Weet u zeker dat u dit bestand wilt uitvoeren?
Uitvoeren
Annuleren

RRRummy is gegarandeerd veilig als u het downloadt vanaf onze website, dus u kunt gerust op Uitvoeren klikken.

Maar bestanden die u vanaf andere websites download, kunnen virussen bevatten. Wees voorzichtig als u iets vanaf andere sites downloadt!

Als u geen optie Uitvoeren ziet, dan moet u mogelijk eerst op Meer opties of iets soortgelijks klikken.

Stap 6: Toestaan om de software te installeren

Daarna ziet u waarschijnlijk een scherm als dit:

Wilt u dit programma toestaan om wijzigingen op uw computer aan te brengen?

rrrummysetup.exe
Ja
Nee

U wilt RRRummy installeren, dus klikt u op Ja. Misschien moet u ook het beheerder-wachtwoord in dit scherm invullen.

Stap 7: RRRummy installeren

Uiteindelijk begint het installatie-proces. Dit zal RRRummy op uw vaste schijf kopiëren, en snelkoppelingen aanmaken op uw bureaublad en in het Startmenu.

U volgt gewoon de instructies op het scherm.

Als het installatie-proces klaar is, kunt u RRRummy starten met het pictogram op uw bureaublad, of vanuit het Startmenu.

Veel plezier met downloaden!

Zie ook: