Inici > Ajuda > Preguntes i Respostes > Reportar Error

Reportar un error

Si creus que has trobat un error al programa, si us plau fes-nos-ho saber.

La forma més fàcil de reportar l'error és des de dins del mateix RRRummy - ja que els detalls tècnics s'inclouen al missatge de manera que ens poden ajudar a trobar i corregir l'error.

Com reportar un error

Dinte de RRRummy, pressiona a la vegada les tecles Mays+F10.

En un Macintosh, hauries de pressionar Ctrl+Mays+F10.

T'apareixerà un menú. En aquest selecciona Report an error.

A la finestra que s'obre, si us plau, escriu una descripció detallada de l'error, perquè sapiguem què cercar.

Veure també:

Català
Registre d'usuari