Home > Help > Vragen en Antwoorden > Fout melden

Een fout melden

Als u denkt dat u een fout in de software heeft gevonden, laat dat ons dan alstublieft weten.

De makkelijkste manier is om de fout te melden vanuit RRRummy zelf - op die manier worden technische details meegestuurd die ons kunnen helpen om de fout te vinden en te verbeteren.

Hoe meld ik een fout?

In RRRummy, drukt u de toetsen Shift+F10.

Op de Macintosh drukt u Ctrl+Shift+F10.

U ziet een popup-menu. In dit menu kiest u Report an error.

In het venster dat opent, kunt u een gedetailleerde beschrijving intikken van de fout, zodat we weten waarnaar we moeten zoeken.