Inici > Ajuda > Preguntes i Respostes > Funcionarà RRRummy en el meu ...

Funcionarà RRRummy en el meu ordinador, tablet, telèfon?

RRRummy necessita el Java per executar-se. Bàsicament, això vol dir que si el Java està disponible per al teu ordinador, dispositiu portàtil o telèfon mòbil, és probable que RRRummy funcioni en aquest.

Per als ordinadors amb Windows, Macintosh OS X o Linux, el Java està disponible i RRRummy funcionarà en aquests sistemes. Potser primer hauries de descarregar el Java.

Per iPad, iPhone, iPod Touch, i per Android tablets i telèfons, es recomana el Pup Rummy +. Amb aquesta aplicació, es pot jugar a una selecció de jocs tipus RRRummy contra els jugadors virtuals, i pots crear i jugar als teus propis tipus de jocs com fas a RRRummy.

Per altres tablets, dispositius portàtils o telèfons, potser Java estigui disponible. Consulta les pàgines d'ajuda del teu dispositiu, o busca a Internet un paquet de Java adequat. Si has trobat un pel teu dispositiu i es pot executar RRRummy, fes-nos-ho saber perquè així puguem actualitzar aquestes pàgines d'ajuda.