Inici > Ajuda > Com puc > Canviar la imatge del fons

Canviar la imatge de fons (només per a la versió instal·lable)

Aquesta és una manera simple d'afegir una imatge al fons de la àrea de joc. Aquesta imatge del fons és independent de l'escollida en el tema Un tema és un grup d'imatges i sons que conformen l'aparença de RRRummy. Jocs diferents poden tenir temes diferents, i pots canviar-los durant una partida. .

Canviar la imatge del fons

Al menú Jugant la partida, clicar
Vistes
, després elegir Seleccionar la imatge.

S'obre una finestra de selecció, on pots triar la imatge que s'usarà com a fons.

Mostra o amaga la imatge del fons

Al menú Jugant la partida, clicar
Vistes
, després elegir nom del fitxer.

Si has seleccionat un fitxer d'imatge com a fons prèviament, llavors pots fàcilment mostrar o amagar aquesta imatge utilitzant la casella de verificació de davant del nom del fitxer de la imatge al menú.