Inici > Ajuda > Com puc > Canviar el tema

Canviar el tema de la taula

Pots configurar RRRummy perquè utilitzi un o diversos temes Un tema és un grup d'imatges i sons que conformen l'aparença de RRRummy. Jocs diferents poden tenir temes diferents, i pots canviar-los durant una partida. .

Canviar el tema

Al menú Jugant la partida, clicar
Vistes
, després elegir Canviar el tema.

S'obre la Finestra de temes; aquí pots triar un altre tema.

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, veure la referència Finestra de temes.

Alguns temes vénen amb la seva pròpia baralla Una joc de cartes a RRRummy és la col.lecció d'imatges utilitzades per representar a les cartes o fitxes que s'usen en el joc. Els diferents jocs poden tenir jocs de cartes diferents, i aquests es poden canviar durant la partida. Alguns temes vénen amb la seu propi joc de cartes. . Si configures RRRummy per utilitzar aquest tema, la baralla o joc de cartes també canviarà.