Inici > Ajuda > Com puc > Canviar la baralla de cartes

Canviar la baralla de cartes o fitxes

Pots configurar RRRummy per utilitzar una de les diverses baralles o jocs de cartes Una joc de cartes a RRRummy és la col.lecció d'imatges utilitzades per representar a les cartes o fitxes que s'usen en el joc. Els diferents jocs poden tenir jocs de cartes diferents, i aquests es poden canviar durant la partida. Alguns temes vénen amb la seu propi joc de cartes. .

Canviar la baralla

Al menú Jugant la partida, clicar
Vistes
, després elegir Canviar les cartes o les fitxes.

La finestra de les Barajas s'obre, aquí pots escollir una altra baralla o joc de cartes o fitxes.

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, veure la referència Finestra de les baralles.