Inici > Ajuda > Com puc > Editar temes

Editar i crear els meus propis temes (només amb la versió instal·lable)

Si no t'agraden els temes Un tema és un grup d'imatges i sons que conformen l'aparença de RRRummy. Jocs diferents poden tenir temes diferents, i pots canviar-los durant una partida. que vénen amb RRRummy, pots editar-los o crear un de propi.

Com editar els temes

Al menú Jugant la partida, clicar
Vistes
, després elegir Canviar el tema.

La Finestra dels temes s'obre.

Per editar un tema existent, has de seleccionar el tema i llavors clicar Editar el tema seleccionat.

Per crear un nou tema, has de clicar Crear un nou tema.

Després s'obre la Finestra de l'editor de temes. Aquí pots canviar tots els aspectes relacionats amb el tema.

Nota: No podeu desar un tema amb un nom que sigui el mateix que un tema incorporat al programa. Si estàs editant un tema incorporat, has de pensar en un nom diferent per a guardar el tema.