Inici > Ajuda > Com puc > Taula pública Online

Jugar amb altra gent en una taula pública

Pots jugar a RRRummy amb altra gent a la sala de joc pública, i conèixer a nous fans de RRRummy que podrien fer-se amics teus.

Jugar en una sala pública

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Partida Online
, després elegir Partida Online pública.

S'obre la Finestra de taules disponibles. Aquí pots afegir una nova taula, o unir-te a la taula d'algú.

Per a una completa explicació d'aquesta finestra, ves a la Finestra de taules Online.

Versió instal·lable

En la versió instal·lable de RRRummy, hauràs de registrar-te en el teu compte Online abans de poder jugar. Per tant, t'apareixerà primer una pantalla de registre.