Inici > Ajuda > Com puc > aula privada Online

Jugar amb amics en una taula privada

Pots jugar a RRRummy amb els teus amics o família en una sala privada de joc, i jugar tranquil·lament sense que altra gent molesti.

Abans de poder jugar en una sala privada, necessites pensar en un nom de sala i compartir-lo amb els teus amics. El nom de la sala actua com una contrasenya que només permet que tu i els teus amics accediu a la sala de joc.

Jugar en una sala privada de joc

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Partida Online
.

Si ja has jugat a la teva sala abans, és probable que aparareixi a la llista Sales de joc privades:. Clica sobre el nom per seleccionar-la i contínua.

Si el teu nom de sala ja no apareix a la llista, llavors clica en la zona inferior Altres sales privades. S'obrirà una finestra on podràs teclejar el nom de la teva sala.

De qualsevol manera, s'obre al costat la Finestra de taules disponibles. Aquí pots afegir una taula, o unir-te a una taula que algú més hagi creat a la teva sala privada.

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, veure la referència Finestra de taules Online.

Versió instal·lable

En la versió instal·lable de RRRummy, hauràs de registrar-te en el teu compte Online abans de poder jugar. Per tant, t'apareixerà primer una pantalla de registre.