Home > Help > Hoe kan ik > Privé online tafel

Met vrienden aan een privé-tafel spelen

U kunt RRRummy met vrienden of familie spelen in een privé speelkamer, en in alle rust spelen zonder kans te lopen dat er andere mensen binnendringen.

Voordat u kunt spelen in een privé spelruimte, moet u een kamernaam voor de spelruimte bedenken en bekend maken aan uw vrienden. De kamernaam dient als een wachtwoord dat alleen u en uw vrienden toegang verleent tot de spelruimte.

In een privé spelruimte spelen

In menu Start nieuw spel klikt u
Online spel
.

Als u al eerder in uw privé speelkamer heeft gespeeld, wordt deze waarschijnlijk vermeld onder de kop Privé online spel. Klik op de kamernaam om deze te selecteren en door te gaan.

Als uw kamernaam nog niet wordt getoond in het menu, dan klikt u de onderste keuze, Andere privé-kamer. Er wordt een venster geopend waar u de naam van uw spelruimte kunt intikken.

In beide gevallen wordt daarna het venster Beschikbare tafels geopend. Hier kunt u een nieuwe tafel toevoegen, of aan een tafel meedoen die iemand anders in uw privé kamer heeft aangemaakt,

Voor een volledige uitleg van dit venster, zie de referentie Online tafels.

Downloadversie

In de downloadversie moet RRRummy eerste inloggen bij uw online-account voordat u online kunt spelen. Daarom ziet u eerst het login-scherm.