Inloggen bij RRRummy online (alleen download-versie)

Voordat u met de download-versie online kunt spelen, moet u eerst inloggen bij uw online account. In dit venster kunt u uw "nickname" (login-naam) en uw wachtwoord invoeren, om in te loggen.

1. Uw nicknaam (login-naam)

Hier kunt u uw nickname (login-naam) invoeren. Als u al eerder heeft ingelogd, kunt u uw naam uit de keuzelijst kiezen.

2. Uw online login wachtwoord

In dit veld typt u het wachtwoord dat hoort bij de login nickname die u hierboven heeft ingevoerd.

3. Login onthouden

Hier kunt u kiezen of en hoe RRRummy uw login-gegevens zal onthouden.

Log mij de volgende keer automatisch in: De volgende keer dat u online gaat spelen, zal RRRummy u automatisch inloggen, en zult u dit venster niet opnieuw zien.

Namen en wachtwoorden onthouden op deze computer: Uw nickname en wachtwoord worden opgeslagen, maar u wordt niet automatisch ingelogd. De volgende keer ziet u dit venster opnieuw, en kunt u een loginnaam uitkiezen als u er meer dan één heeft.

Namen en wachtwoorden niet onthouden: Uw nicknaam en wachtwoord worden niet opgeslagen. U zult ze de volgende keer opnieuw moeten intikken.

4. Maak een online account aan

Als u nog geen online account heeft aangemaakt, dan opent u met deze koppeling een webpagina waar u zich kunt aanmelden en een online lid worden van de RRRummy website.

5. Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Mocht u ooit uw wachtwoord voor uw bestaande online account vergeten, dan opent u met deze link een webpagina waar u het wachtwoord kunt terugvinden met uw login-naam, of met uw e-mail adres.