Inici > Ajuda > Com puc > Reemplaçar jugadors virtuals

Substituir els jugadors virtuals de la taula

Els sis jugadors virtuals tenen diferents característiques de joc. Durant una partida, pots substituir un jugador virtual per un altre.

Reemplaçar a un jugador virtual

Al menú Jugant la partida, clicar
Informació de la partida
, després elegir Jugadors de la taula.

S'obre la finestra de Jugadors de la taula. En aquesta finestra, clica el botó Canviar jugadors virtuals.

Ara, pots triar diferents jugadors virtuals, o permetre que el programa triï a l'atzar un grup de jugadors per tu.

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, veure la referència Finestra de jugadors en una taula.