Inici > Ajuda > Com puc > Continuar una partida

Continuar una partida guardada

Si has jugat a un partida contra el programa abans, llavors probablement estigui com una taula Una taula a RRRummy és una combinació de regles de joc, un nombre de jugadors i opcionalment un límit de temps.

RRRummy guarda una llista de les taules favorites, perquè puguis fàcilment jugar als teus jocs favorits contra el número de jugadors que vulguis. Pots crear, esborrar i ordenar les teves taules preferides.
disponible.

Continuar una partida

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Partida Local
.

Si hi ha una taula desada disponible, llavors la veuràs a dalt de tot en la llista, sota la capçalera Continuar taula desada.

Clica a la taula desada per continuar jugant en aquesta taula.

Utilitzant el teclat

Pots continuar ràpidament l'última partida si pressiones la tecla F2.