Inici > Ajuda > Com puc > Aturar i desar

Aturar i desar una partida contra l'ordinador

Pots aturar una partida contra el programa en qualsevol moment. La taula Una taula a RRRummy és una combinació de regles de joc, un nombre de jugadors i opcionalment un límit de temps.

RRRummy guarda una llista de les taules favorites, perquè puguis fàcilment jugar als teus jocs favorits contra el número de jugadors que vulguis. Pots crear, esborrar i ordenar les teves taules preferides.
es desa llavors, perquè puguis continuar la partida més endavant.

Per a cada nom de jugador Un jugador és un nom alternatiu per jugar. Per a tots els jugadors, les estadístiques individuals es mantenen, i cada jugador pot tenir unes de diferents guardades.

Veure:Afegeix noms de jugadors
, només pot haver-hi una sola taula desada. Si deses una partida, llavors totes les taules guardades anteriorment es perdran.

Aturar i desar una taula

Al menú Jugant la partida, clicar
Deixar la taula
, després elegir Aturar i desar aquesta taula.

Si estàs jugant una partida Online contra una altra gent, el text del menú d'elecció és diferent, per reflectir l'impacte del teu abandonament de la taula.

Desar la taula automàticament

Si alguna vegada surts de RRRummy durant una partida contra el programa, llavors l'estat de l'última taula es desa automàticament. Així que encara que es tanqui la finestra de RRRummy per error, pots continuar amb la teva partida la propera vegada.