Inici > Ajuda > Versió d'avaluació

Versió d'avaluació

RRRummy no és un software gratuït; necessites comprar una llicència si vols jugar al joc.

Abans de gastar-te els diners, pots provar RRRummy gratuïtament i veure si t'agrada. En el mode d'avaluació, pots jugar al joc i explorar completament el programa, amb les següents limitacions:

• Pots jugar durant 15 dies.

Tens 15 dies per avaluar el programa. Aquests dies són d'ús efectiu: si no utilitzes RRRummy durant tot un dia, llavors aquest dia no comptarà.

Després de 15 dies, has de comprar RRRummy o eliminar-lo del teu ordinador.

• No es guarda res.

Pots generar una partida amb puntuacions, afegir nous jugadors, definir els teus propis jocs, etc. Però quan tanquis la finestra de RRRummy, es perdrà tot i la propera vegada hauràs de començar de nou.

• No es pot jugar en partides online privades.

En ser un usuari d'avaluació pots jugar en línia, però només en taules públiques, no en les privades.

Aquestes limitacions poden canviar més endavant, fins i tot per a usuaris ja creats.