Inici > Ajuda > Com puc > Afegir un joc

Afegir, editar o eliminar un joc amb les meves pròpies regles

Pots afegir els teus propis jocs Un joc és un conjunt de regles.

Pots crear el teu propi joc seleccionant les regles de joc que prefereixis.
personalitzats, amb les opcions de les regles de joc que prefereixis. I pots editar o eliminar aquests jocs personalitzats creats anteriorment.

Afegir, editar o eliminar un joc personalitzat

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Configuració i Preferencies
, després elegir Configurar les regles i l'aparença.

La Finestra de configuració de regles de joc i aparença s'obre. En aquesta pots afegir un nou joc, o pots editar o eliminar els jocs personalitzats per tu ja existents.

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, veure la referència Finestra de configuració de jocs.