Inici > Ajuda > Pantalles i Finestres > Configurar els jocs

Configurar regles i aparença

En aquesta finestra pots afegir, canviar, o esborrar els teus propis jocs Un joc és un conjunt de regles.

Pots crear el teu propi joc seleccionant les regles de joc que prefereixis.
. També, pots canviar la baralla Una joc de cartes a RRRummy és la col.lecció d'imatges utilitzades per representar a les cartes o fitxes que s'usen en el joc. Els diferents jocs poden tenir jocs de cartes diferents, i aquests es poden canviar durant la partida. Alguns temes vénen amb la seu propi joc de cartes. o el tema Un tema és un grup d'imatges i sons que conformen l'aparença de RRRummy. Jocs diferents poden tenir temes diferents, i pots canviar-los durant una partida. dels jocs inclosos.

1. Afegit un nou joc

Si cliques aquest botó, l'Editor de jocss'obrirà per a poder configurar les regles i aparença del nou joc.

2. Utilizar un joc existent

En aquesta llista pots triar el joc que vols canviar o esborrar. Els jocs inclosos amb RRRummy estan escrits en cursiva, no pots canviar les regles d'aquests jocs, però pots canviar el tema o la baralla que fan servir.

3. Editar un joc

Amb aquest botó, obres l'Editor de jocs per al joc seleccionat.

4. Esborrar un joc

Amb aquest botó, pots esborrar el joc personalitzat seleccionat. No pots esborrar els jocs inclosos amb RRRummy.