Inici > Ajuda > Com puc > Taules favorites

Gestionar les meves taules favorites

Pots afegir, eliminar o modificar les teves taules favorites Una taula a RRRummy és una combinació de regles de joc, un nombre de jugadors i opcionalment un límit de temps.

RRRummy guarda una llista de les taules favorites, perquè puguis fàcilment jugar als teus jocs favorits contra el número de jugadors que vulguis. Pots crear, esborrar i ordenar les teves taules preferides.
. També, pots canviar l'ordre en què apareixen quan s'inicia una nova taula.

Gestionar les meves taules favorites

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Configuració i Preferencies
, després elegir Configurar les taules favorites.

La finestra de la configuració de les taules favorites s'obre. Aquí pots afegir taules, modificar-les o eliminar-les. A més, es poden ordenar les taules d'una manera diferent.

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, ves a la Finestra de la configuració de les taules.