Inici > Ajuda > Pantalles i Finestres > Configurar les taules

Configurar les taules favorites

En aquesta finestra, pots afegir, canviar o esborrar les teves taules Una taula a RRRummy és una combinació de regles de joc, un nombre de jugadors i opcionalment un límit de temps.

RRRummy guarda una llista de les taules favorites, perquè puguis fàcilment jugar als teus jocs favorits contra el número de jugadors que vulguis. Pots crear, esborrar i ordenar les teves taules preferides.
favorites, i pots canviar l'ordre en què aquestes apareixen a la llista quan comences una partida.

1. Afegir una nova taula

Si cliques aquest botó, s'obrirà l'Editor de taules on podràs configurar els detalls d'una nova taula.

2. Escollir una taula existent

En aquesta llista pots triar la taula que vulguis canviar o esborrar.

3. Editar una taula

Amb aquest botó pots obrir l'Editor de taules per la taula seleccionada.

4. Esborrar una taula

Amb aquest botó podeu esborrar la taula seleccionada.

4. Ordenar les taules

Pots mantenir les taules de la llista ordenades, si selecciones una de les tres opcions d'ordenació:

Ordenar per Nom ordena la llista per ordre alfabètic.

Ordenar per la més jugada ordena la llista de forma que la taula més utilitzada aparegui a dalt de tot.

Ordena per la usada recentment ordena la llista de taules de tal manera que la que has utilitzat més recentment apareix a dalt de tot.

Amb els botons Mou amunt i Mou avall pots moure la taula seleccionada cap amunt o avall de la llista, perquè així puguis ordenar les teves taules d'una forma personalitzada.