Inici > Ajuda > Pantalles i Finestres > Editor de taules

Editor de taules

A l'Editor de taules pots combinar les regles de joc Un joc és un conjunt de regles.

Pots crear el teu propi joc seleccionant les regles de joc que prefereixis.
, el nombre de jugadors, i opcionalment un temps límit per torn En un joc amb un temps límit, tens un temps limitat per completar el teu torn. Alguns jocs tenen un límit de temps preestablert, en altres es pot triar el límit que es vulgui.

Veure: opció de límit de temps.
, per crear una taula Una taula a RRRummy és una combinació de regles de joc, un nombre de jugadors i opcionalment un límit de temps.

RRRummy guarda una llista de les taules favorites, perquè puguis fàcilment jugar als teus jocs favorits contra el número de jugadors que vulguis. Pots crear, esborrar i ordenar les teves taules preferides.
.

1. Triar un joc

En aquesta llista pots escollir el joc que vols jugar a la taula. Veure Com puc crear els meus propis jocs per aprendre com pots afegir els teus propis jocs aquí.

2. Vista de les regles de joc

En aquesta caixa es mostra un resum de les regles per al joc que has seleccionat de la llista. Pots clicar a l'enllaç blau per obtenir ajuda sobre una regla específica.

3. Escollir el nombre de jugadors

Aquí pots escollir el nombre de jugadors de la taula. Tu mateix ets el primer jugador, la resta de cadires seran ocupades per jugadors virtuals.

4. Seleccionar un temps límit per torn

En aquesta caixa de selecció pots triar el temps límit que tens per completar un torn.

Si el joc seleccionat té un temps límit predeterminat, llavors aquesta caixa mostra aquest temps, però tu no pots canviar-lo.

5. Fer aquesta taula favorita

Si marques aquesta caixa, la taula s'afegirà a les teves taules favorites, perquè puguis iniciar una altra vegada fàcilment .

Si la taula ja existeix com a favorita o si vas a configurar les teves taules favorites, aquesta opció no serà visible.

6. Crear una taula a l'atzar

Si cliques en aquest botó, llavors es selecciona una taula a l'atzar, amb un nombre de jugadors i temps límit aleatoris. Per descomptat, pots encara canviar qualsevol d'aquests o clicar en aquest botó una altra vegada, abans de continuar.