Inici > Ajuda > Com puc > Afegir o eliminar files

Afegir o eliminar files de la meva mà

Només pots afegir o eliminar files a la teva mà si es compleixen dues condicions:

Has de tenir configurada l'opció de la manera d'ordenar a Ordenaré la mà jo mateix.

I has de tenir desactivada l'opció Mantenir la mà compactada.

Si ambdues opcions estan correctament configurades, llavors pots afegir o eliminar files de la teva mà lliurement, des del menú contextual de la teva mà, que es pot desplegar fent prèviament clic sobre qualsevol carta o fitxa i clicant després sobre el petit triangle que apareix.