Inici > Ajuda > Com puc > Canviar jugador

Utilitzar un nom de jugador diferent

Abans de començar una taula, pots canviar a un nom de jugador Un jugador és un nom alternatiu per jugar. Per a tots els jugadors, les estadístiques individuals es mantenen, i cada jugador pot tenir unes de diferents guardades.

Veure:Afegeix noms de jugadors
diferent.

Canviar el nom de jugador

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Jugador
.

Apareix una llista de noms de jugador. El nom de jugador actualment seleccionat apareix amb un asterisc (*) davant del nom. Clica en un altre per canviar el nom de jugador a aquest nom.

Català
Registre d'usuari