Inici > Ajuda > Com puc > Afegir i eliminar jugadors

Afegir i eliminar noms de jugador

Pots afegir i eliminar noms de jugador Un jugador és un nom alternatiu per jugar. Per a tots els jugadors, les estadístiques individuals es mantenen, i cada jugador pot tenir unes de diferents guardades.

Veure:Afegeix noms de jugadors
, per tenir diferents estadístiques de tu mateix, per diferents nivells de joc local, o taules Una taula a RRRummy és una combinació de regles de joc, un nombre de jugadors i opcionalment un límit de temps.

RRRummy guarda una llista de les taules favorites, perquè puguis fàcilment jugar als teus jocs favorits contra el número de jugadors que vulguis. Pots crear, esborrar i ordenar les teves taules preferides.
desades.

Configurar els noms dels jugadors

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Configuració i Preferencies
, després elegir Configurar els jugadors.

La finestra de Configurar els jugadors s'obre. Aquí pots afegir i eliminar noms de jugador.

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, veure la referència Finestra de configuració de jugadors .