Inici > Ajuda > Com puc > Nivell de dificultat del joc local

Canviar la dificultat de joc del programa

Cada nom de jugador Un jugador és un nom alternatiu per jugar. Per a tots els jugadors, les estadístiques individuals es mantenen, i cada jugador pot tenir unes de diferents guardades.

Veure:Afegeix noms de jugadors
té el seu propi nivell, en el qual el programa pensa realitzar els moviments. Pots canviar el nivell, o configurar-lo per a que canviï automàticament segons els teus resultats.

Canviar el nivell del joc del programa

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Configuració i Preferencies
, després elegir Configurar els jugadors.

La Finestra de configuació de jugadors s'obre. Clica en el nom en qüestió, després prem el botó Editar.

S'obre el Editor de jugadors, on pots canviar l'opció: Nivell de joc del programa

Per a una completa explicació d'aquesta finestra, veure la referència Editor de jugadors.

Durant la partida

Durant la partida, també pots obrir l'editor de jugadors per als jugadors actius fent el següent:

Al menú Jugant la partida, clicar
Informació de la partida
, després elegir Jugadors de la taula.

La Finestra de jugadors a la taula s'obre. Clica al botó Editar a prop del nom del jugador. Aquest obre l'Editor de jugadors, on pots configurar el nivell de joc del programa.