Inici > Ajuda > Pantalles i Finestres > Configurar els jugadors

Configurar jugadors

En aquesta finestra pots afegir, canviar o esborrar els noms de jugador Un jugador és un nom alternatiu per jugar. Per a tots els jugadors, les estadístiques individuals es mantenen, i cada jugador pot tenir unes de diferents guardades.

Veure:Afegeix noms de jugadors
addicionals.

1. Afegir un jugador

Si cliques en aquest botó, s'obrirà l'Editor de jugadors on podràs configurar el nom i el nivell de dificultat per a un nou jugador.

2. Utilitzar un jugador existent

En aquesta llista pots triar el jugador que vols canviar o esborrar.

3. Editar un jugador

Amb aquest botó pots obrir el Editor de jugadors per al jugador seleccionat.

4. Esborrar un jugador

Amb aquest botó, pots esborrar el nom de jugador seleccionat. No pots esborrar el nom del jugador principal.

5. Seleccionar aquest jugador a l'inici del programa.

Si selecciones aquesta opció, el nom de jugador marcat serà el nom de jugador actiu a l'inici de RRRummy, en comptes del nom de jugador principal.