Home > Help > Schermen en Vensters > Spelers instellen

Spelers instellen

In dit venster kunt u extra spelersnamen Een speler is een alternatieve naam die u gebruikt om spellen mee te spelen. Voor iedere speler worden individuele statistieken bijgehouden, en iedere speler kan één opgeslagen tafel hebben.

Zie Spelersnamen toevoegen
toevoegen, bewerken of verwijderen.

1. Speler toevoegen

Met deze knop wordt het venster Speler toevoegen geopend waar u de naam en het spelniveau voor een nieuwe speler kunt instellen.

2. Een bestaande speler kiezen

In deze lijst kiest u de speler die u wilt bewerken of verwijderen.

3. Speler bewerken

Met deze knop wordt het venster Speler bewerken geopend voor de gekozen speler.

4. Speler verwijderen

Met deze knop kunt u de gekozen speler verwijderen. De hoofd-speler kunt u niet verwijderen.

5. Kies deze speler als RRRummy start

Als u deze optie aanvinkt, wordt de gekozen speler de actieve speler elke keer als RRRummy start, in plaats van de hoofd-speler.