Inici > Ajuda > Com puc > Jugador per defecte

Configurar el nom de jugador per defecte

Pots configurar un nom de jugador Un jugador és un nom alternatiu per jugar. Per a tots els jugadors, les estadístiques individuals es mantenen, i cada jugador pot tenir unes de diferents guardades.

Veure:Afegeix noms de jugadors
per ser el jugador per defecte, que és el nom del jugador que inicialment s'activa a l'iniciar-se RRRummy. En configurar el nom del jugador per defecte, no has de canviar el nom del jugador cada vegada que inicies RRRummy.

Configurar el nom de jugador per defecte

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Configuració i Preferencies
, després elegir Configurar els jugadors.

La finestra de Configuració dels jugadors s'obre, en ella pots configurar el nom del jugador que es seleccionarà a l'inici del programa.

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, veure la referència Finestra de configuració dels jugadors.