Inici > Ajuda > Com puc > Inicialitzar les estadístiques

Reiniciar les estadístiques per un nom de jugador

Alguna vegada podries voler posar a zero les estadístiques per a un nom de jugador Un jugador és un nom alternatiu per jugar. Per a tots els jugadors, les estadístiques individuals es mantenen, i cada jugador pot tenir unes de diferents guardades.

Veure:Afegeix noms de jugadors
, per així poder començar a comptar-les de nou.

Esborrar les estadístiques

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Configuració i Preferencies
, després elegir Configurar els jugadors.

S'obre la Finestra de configuració de jugadors. Clica sobre el nom del jugador, després clica el botó Editar.

S'obre l'Editor de jugadors. Clica el botó Esborrar estadístiques per posar-les a zero.

Durant una partida

Durant una partida, també pots obrir l'editor de jugadors per al jugador en actiu tal com segueix:

Al menú Jugant la partida, clicar
Informació de la partida
, després elegir Jugadors de la taula.

S'obre la Finestra de jugadors de la taula . Clica sobre el botó Editar al costat del nom de jugador. Això obre l'editor de jugadors, on pots esborrar les estadístiques com s'ha explicat abans.