Inici > Ajuda > Com puc > Finalitzar el meu torn

Finalitzar el meu torn

Si no pots jugar cap carta més, o no vols jugar-la, llavors finalitza el teu torn. Hi ha moltes formes de finalitzar-lo, tria la que se t'adapti millor.

Hi ha una diferència significativa en com acabes el teu torn depenent de si la partida té una pila de descart o no.

Finalitzar el meu torn (sense pila de descart)

Al menú Jugant la partida, clicar
Finalitzar torn
.

Si pots acabar el teu torn de forma vàlida ara, el teu torn finalitza (una carta pot ser robada de la pila).

Si no pots acabar el teu torn de forma vàlida, llavors veuràs un menú. O arreglar les coses a la taula, o desfer moviments, o triar Revertir el torn i acceptar la penalització i acceptar el càstig en la partida.

Opcions alternatives (sense pila de descart)

Pots clicar a qualsevol lloc de la pila.

O, pots fer dobre clic en un punt buit de la taula.

O, pots prémer la tecla Enter.

O, en casos on tu finalitzes el teu torn robant una carta de la pila, pots utilitzar qualsevol de les maneres per robar una carta de la pila.

Finalitzar el meu torn en una partida amb pila de descart

En una partida amb una pila de descart La pila de descart és una pila separada de cartes que estan descobertes, situada a prop de la pila i disponible en alguns jocs. Durant el joc, pots robar cartes de la pila de descart, i acabar el teu torn de joc deixant una carta a la pila de descart. , has de finalitzar el teu torn enviant des de la teva mà una carta a la pila de descart.

En alguns jocs amb una pila de descart, no has d'enviar una carta al descart si pots guanyar la partida (això és quan la teva mà es queda sense cartes). En aquest cas, pots utilitzar qualsevol de les formes comentades abans.

De forma alternativa, podeu utilitzar el menú:

Al menú Jugant la partida, clicar
Finalitzar torn
, després elegir Enviar una carta al descart per mi.

Això envia una carta de forma aleatòria des de la teva mà a la pila de descart. No s'enviarà necessàriament la millor carta, així que segurament preferiràs enviar tu mateix una carta.