Inici > Ajuda > Com puc > Robar una carta

Robar una carta de la pila o de la pila de descart

Sovint, hauràs de robar una nova carta de la pila La pila és el conjunt de les cartes que no s'han repartit a l'inici del joc. Durant el joc, pots o has robar cartes addicionals de la pila. , o en alguns jocs, de la pila de descart La pila de descart és una pila separada de cartes que estan descobertes, situada a prop de la pila i disponible en alguns jocs. Durant el joc, pots robar cartes de la pila de descart, i acabar el teu torn de joc deixant una carta a la pila de descart. . Hi ha moltes maneres de robar una carta, utilitza la que més et convingui.

Robar clicant sobre una carta

La manera més fàcil de robar una carta de la pila o del descart, és clicant sobre la carta que vols agafar.

Si la baralla o joc de cartes és representada per fitxes, llavors la pila s'assembla a una piscina de fitxes, i pots agafar qualsevol fitxa que vulguis. Si aquesta és representada per cartes, llavors la pila s'assembla a una pila de cartes, i només pots agafar la carta de sobre.

La pila de descart sempre s'assembla a una pila, i la carta de sobre és l'única disponible que es pot agafar, encara que en determinats jocs es poden agafar la primera i les següents.

Utilizant el botó del menú Robar

Al menú Jugant la partida, clicar
Robar
.

Si només pots robar de la pila, o només de la pila de descart, llavors ara es roba una carta.

Si només pots robar de la pila, o només de la pila de descart, llavors ara es roba una carta.

Utilitzant el botó del menú Finalitzar torn

Si pots acabar el teu torn robant una carta de la pila, llavors pots també fer el següent:

Al menú Jugant la partida, clicar
Finalitzar torn
.

Robar una carta de la pila utilitzant el teclat

Pots robar una carta de la pila si prems la tecla Enter.

Robar una carta de la pila amb un doble-clic del ratolí

Per últim, pots robar una carta de la pila si fas doble-clic amb el ratolí en qualsevol lloc buit de l'àrea de la taula.