Inici > Ajuda > Com puc > Agafar i deixar

Agafar cartes i deixar-les

Jugues teves cartes aixecant-les, i després deixant-les en un altre lloc.

Agafar i deixar (usant el ratolí)

Pots agafar qualsevol carta que s'il·lumini quan el passes amb el cursor per sobre, amb un simple clic.

Ara la carta s'enganxa al cursor del ratolí, i pots moure-la a on vulguis jugar-la. Si mous la carta per sobre d'altres cartes a la taula, veuràs una marca d'inserció per col·locar on la carta podria anar. (No veuràs una marca d'inserció abans de deixar una carta sobre un lloc buit de la taula.)

Per deixar una carta, simplement clica un altre cop.

Agafar y deixar (usant l'arrossegament)

Un mètode una mica més ràpid per jugar amb una carta és utilitzar l'arrossegament. Clica sobre la carta, però mantingues el botó esquerra del ratolí premut mentre la mous. Després per deixar la carta deixa de prémer el botó del ratolí.

Utilitzant el teclat

Com a alternativa a utilitzar el ratolí, pots prémer la barra d'espai per agafar una carta o deixar-la.