Inici > Ajuda > Com puc > Moure més d'una carta

Moure més d'una carta al mateix temps

Per accelerar el teu joc, hi ha diverses maneres de moure més d'una carta a la vegada.

Agafar una altra carta

Per agafar una altra carta i afegir-la a una carta (o cartes) que ja estàs movent, mantingues pressionada la tecla Ctrl mentre agafes la segona carta.

Si la segona carta és concordant, aquesta s'afegirà a les cartes que ja estàs movent.

Un alternativa, és que premis el botó dret del ratolí sobre la segona carta i aquesta s'afegirà.

Afegir un seguit de cartes que són concordants

Per no afegir una única carta, si no tantes cartes com concordin amb la carta (o cartes) que ja estàs movent, mantingues pressionada la tecla Mays mentre cliques a la primera carta de la sèrie de cartes que vols afegir.

Agafar una combinació sencera

Pots agafar una combinació sencera de la taula si mantens pressionada la tecla Mays mentre cliques sobre una carta de la combinació.

Una alternativa és que pots utilitzar el botó dret del ratolí sobre la combinació, però això només funciona quan encara no estàs movent les cartes (d'una altra manera només agafaries una carta).

De la mateixa manera, pots agafar un grup de cartes de la mà que formin una combinació vàlida, només has de fer clic a la primera carta d'aquest grup.