Inici > Ajuda > Com puc > Desfer i refer

Desfer i refer els meus moviments

Al RRRummy, pots quasi sempre desfer els teus moviments si comets un error. Les úniques excepcions són que no pots desfer el robar una carta de la pila La pila és el conjunt de les cartes que no s'han repartit a l'inici del joc. Durant el joc, pots o has robar cartes addicionals de la pila. o de la pila de descart La pila de descart és una pila separada de cartes que estan descobertes, situada a prop de la pila i disponible en alguns jocs. Durant el joc, pots robar cartes de la pila de descart, i acabar el teu torn de joc deixant una carta a la pila de descart. , i que no pots desfer el bescanvi d'una carta duplicada.

Desfer un únic moviment

Al menú Jugant la partida, clicar
Desfer
.

Com a alternativa pots utilitzar la teclar Retrocedir, o la drecera de teclat Ctrl+Z.

Més opcions de desfer i refer

Al menú Jugant la partida, clicar
Desfer i refer
.

Al menú, pots veure una o més de les següents opcions:

Desfer un movimient revertirà un sol movimient. Utilizannt el teclat: Retrocedir, o Ctrl+Z.

Desfer fins a l'última posició vàlida revertirà tots els moviments que has fet des de que la taula tenia combinacions vàlides. Utilitzant el teclat: Mays+Retrocedir, o Mays+Ctrl+Z.

Desfer tots els movimients revertirà tots els moviments que has fet durant el teu torn. Utilitzant el teclat, quan la taula conté combinacions no vàlides: Mays+Retrocedir, o Mays+Ctrl+Z.

Refer un moviment refarà l'últim moviment que has desfet. Utilitzant el teclat: Ctrl+Y.

Refer tots els moviments refarà tots els moviments que has fet durant el teu torn. Utilitzant el teclat: Mays+Ctrl+Y.