Inici > Ajuda > Com puc > Pausa

Pausar la partida

Sempre pots pausar una partida al RRRummy. Si la partida utilitza un temps límit En un joc amb un temps límit, tens un temps limitat per completar el teu torn. Alguns jocs tenen un límit de temps preestablert, en altres es pot triar el límit que es vulgui.

Veure: opció de límit de temps.
, llavors el temps s'atura (i s'oculta la taula, perquè no puguis fer trampa i utilitzar més temps per pensar que el permès).

Pausar la partida

Al menú Jugant la partida, clicar
Pausa
.

S'obre una finestra que t'anuncia que la partida està en pausa. Tanca la finestra per continuar amb la partida.

Una alternativa per pausar la partida és la tecla F5.