Inici > Ajuda > Com puc > Parar de jugar

Parar de jugar en una taula Online

Sempre pots deixar una taula Online i parar de jugar.

Sortir d'una taula Online durant una partida probablement molestarà als altres jugadors, i si fas això sovint, l'altra gent potser no voldrà jugar més amb tu.

Si deixes una taula durant una partida quan estàs jugant en una competició, podries ser penalitzat per abandonar depenent de la configuració de la competició.

Quan una partida finalitza, i quan encara es mostra la finestra de final de partida, sempre pots sortir sense que siguis penalitzat.

Si surts mentre estàs jugant en una sala de jocs privada, la taula es desarà i podràs continuar la teva partida més endavant.

Deixar una taula Online

Al menú Jugant la partida, clicar
Deixar la taula
, després elegir Parar de jugar en aquesta taula.

El text actual de l'opció del menú pot variar en funció de la situació real. Aquest reflectirà l'impacte que té deixar una taula en tu o en els altres jugadors.

A diferència de en una partida contra el ordinador, en una partida Online pública aquesta mai es desarà. No pots reprendre una partida Online pública després d'abandonar. Les taules Online privades es desen automàticament.