Inici > Ajuda > Com puc > Tutorial

Executar la partida del "tutorial"

Si ets un jugador que comences amb RRRummy, potser trobis útil executar el Tutorial. Aquest et guiarà pas a pas a través d'una partida de demostració, mentre aprens les regles bàsiques del joc i com utilitzar el programa.

Iniciar el Tutorial

Al menú Ajuda, clicar
Ajuda
, després elegir Partida de Tutorial.

Això obrirà una segona finestra, la finestra del Tutorial, on trobaràs explicacions i instruccions. Segueix les instruccions per realitzar un aprenentatge durant la partida d'exemple.

Durant el Tutorial, moltes funcions de RRRummy no estaran disponibles. Per tornar a la versió normal de RRRummy, només tanca la finestra secundària del Tutorial.