Inici > Ajuda > Com puc > Jugar per mi

Permet al programa jugar per mi

En comptes de preguntar per un consell i després jugar els moviments tu mateix, també pots permetre al programa que jugui per tu.

Permetre que el programa jugui per mi

Al menú Jugant la partida, clicar
Consell
, després elegir Jugar per mi.

Si tens un moviment possible, llavors el programa ho farà per tu. Si no totes les combinacions sobre la taula són vàlides quan permets al programa jugar, aquest desfarà primer alguns dels teus moviments.

Si no hi ha cap moviment possible, llavors el programa finalitzarà el teu torn. Això pot significar que robi una carta de la pila per tu, o que enviï una carta a la pila de descart (depenent de les regles del joc).

ATENCIÓ: Permetent que el programa jugui per tu és en realitat fer trampa. Pel que si fas això, la partida no comptarà en les teves estadístiques. A més, aquesta opció no està disponible en partides Online jugant contra altra gent.