Inici > Ajuda > Com puc > Consell

Obtenir un consell quan em quedi bloquejat

Si alguna vegada et quedes bloquejat durant una partida de RRRummy, pots demanar consell al programa per trobar una solució.

Demanar un consell

Al menú Jugant la partida, clicar
Consell
, després elegir Mostrar el consell.

Si hi ha algun moviment disponible, llavors el programa t'ho mostrarà movent les cartes com si juguessis tu mateix. Després, es desfaran els moviments perquè tu puguis realitzar-los per tu mateix de la mateixa manera.

Si el programa no pot trobar cap moviment, aquest mostrarà un missatge al centre de la finestra.

TRUC: Si alguna vegada et preguntes si es pot jugar una carta en particular, posa la carta en algun lloc de la taula i demana un consell. El programa tractarà de trobar un moviment que posi aquesta carta dins d'una combinació vàlida.

ADVERTÈNCIA: Demanar un consell en realitat és fer trampa. Per tant si demanes un consell, la partida no comptarà en les teves estadístiques. A més, els consells no estan disponibles en les partides Online amb altres persones.