Inici > Ajuda > Com puc > Auto zoom

El zoom versus moure les combinacions

Quan hi ha massa cartes sobre la taula perquè hi càpiguen, hi ha dues opcions: o la taula pot allunyar-se per generar més espai, o es poden intentar reorganitzar les combinacions sobre la taula . Hauries activar l'opció que més t'agradi.

Activar o desactivar l'opció

Al menú Iniciar una nova partida, clicar
Configuració i Preferencies
, després elegir Taula i zoom

o al menú Jugant la partida, clica
Opcions
, llavors escull Taula i zoom.

S'obre la finestra Taula i Zoom. Adalt trobaràs l'opció Quan la taula estigui massa atapeïda

Per a una explicació completa d'aquesta finestra, veure la referència finestra taula i zoom.