Home > Help > Hoe kan ik > Automatische zoom

Zoomen of groepjes verplaatsen

Als er zo veel kaarten op de tafel liggen dat het niet meer past, zijn er twee opties: ofwel kan het spel uitzoomen om meer ruimte te maken, ofwel kan het spel proberen om de groepjes of tafel anders te rangschikken. U kunt de optie instellen die u het best bevalt.

De optie instellen

In menu Start nieuw spel klikt u
Instellingen en Voorkeuren
, daarna kiest u Tafel en Zoomen

of: in menu Het spel spelen klikt u
Opties
, daarna kiest u Tafel en Zoomen.

Het venster Tafel en Zoomen wordt geopent. In het bovenste deel van het venster vindt u de optie Als de tafel te vol wordt waar u uw voorkeur kunt kiezen.

Voor een volledige uitleg van dit venster, zie de referentie Tafel en zoomen.