Inici > Ajuda > Pantalles i Finestres > Jugadors virtuals

Configurar jugadors virtuals

En aquesta finestra pots canviar el nom dels jugadors virtuals i marcar els2 favorits.

1. Nom del jugador virtual

Aquí pots introduir un nou nom per a cada jugador virtual, si no t'agraden els nom per defecte.

2. Favorits

Per defecte cada jugador virtual té la mateixa probabilitat d'aparèixer en una taula com a jugador. Però ja que cada jugador virtual té la seva pròpia estratègia de joc, potser t'agradi jugar amb uns més que amb altres.

Si marques la caixa de Favorit per un o més jugadors virtuals, llavors aquests jugadors tenen més probabilitats de ser seleccionats per jugar que la resta.