Home > Help > Hoe kan ik > Computernamen

De namen van computerspelers veranderen

Als u de standaard namen die voor de computerspelers worden gebruikt (Beatrice, Edgar, Jessica, Oliver, Rosaline en Sebastian) niet leuk vindt, kunt u deze namen veranderen in wat u maar wilt.

De namen van computerspelers veranderen

In menu Start nieuw spel klikt u
Instellingen en Voorkeuren
, daarna kiest u Computerspelers instellen.

Het venster Computerspelers instellen wordt geopend. In dit venster kunt u de namen voor de zes verschillende computerspelers veranderen.

Voor een volledige uitleg van dit venster, zie de referentie Computerspelers instellen.