Home > Help > Hoe kan ik > Menu's

De menu's verbergen of laten zien

De menuknoppen geven u eenvoudige toegang tot alle functies in RRRummy, maar zij nemen een bepaalde hoeveelheid ruimte op uw scherm in beslag. Op een klein computerscherm kunt u de menuknoppen verbergen, zodat u meer ruimte krijgt voor het eigenlijke speelveld.

Menuknoppen vernergen of laten zien

In menu Start nieuw spel klikt u
Instellingen en Voorkeuren
.

In het menu vindt u een keuzevakjs Menuknoppen verbergen. Vink het vakje aan om de menuknoppen te verbergen; vink het uit om de menuknoppen weer te laten zien.

Zie ook: