Inici > Ajuda > Preguntes i Respostes > Llibreries modificades

Com utilitzar llibreries modificades (LGPL)

El paquet descarregat de RRRummy conté una o més llibreries que es distribueixen sota la llicència GNU LGPL v2.1.

En resum, aquesta llicència et permet descarregar el codi font, fer modificacions, i deixar que RRRummy utilitzi la teva versió modificada de la llibreria.

Com permetre que RRRummy utilitzi una llibreria modificada

1. Descarregar el codi font de Java de la llibreria d'aquest lloc web. Cerca més avall els enllaços.
  2. Realitzar les modificacions del codi font. Compilar i empaquetar les classes compilades dins d'un .jar
  3. Al directori de dades d'usuari de RRRummy, crear un subdirectori que es digui lib i posar dins el teu arxiu .jar. La propera vegada que s'iniciï RRRummy, s'utilitzarà la llibreria modificada en lloc de la versió que ve amb la instal·lació.

La ruta cap al subdirectori de les dades d'usuari està indicada a la finestra "Sobre RRRummy" de RRRummy.

Descarregar el codi font

jlayer1.0.1.zip - Llibreria per a reproduir fitxers MP3